Dijital Pazarlamanın Sırları Söyleşisi Gerçekleştirildi

Çankırı Karatekin Üniversitesi Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen “Dijital Pazarlamanın Sırları” konulu söyleşi, çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Moderatörlüğünü Doç. Dr. Barış Öztuna’nın yaptığı söyleşiye dijital pazarlama uzmanı Okan Dedeoğlu konuk oldu.

Söyleşide konuşmacı Okan Dedeoğlu, kendi tecrübelerinden de hareketle dijital ticaret ve pazarlamanın incelikleri konusunda önemli bilgiler verdi. Ticarette sosyal medya kullanımı, etkin bir dijital pazarlama içeriği oluşturulması ve dijitalleşmenin ticaretteki önemi gibi önemli konulardan bahseden Okan Dedeoğlu, dijital stratejilerin kullanımı konusunu önemle vurguladı.

Program, başta Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Odabaş olmak üzere katılımcı akademisyen ve öğrencilerin soru ve katkılarıyla sona erdi.

Yayınlanma Tarihi: 18 Kasım 2021 Perşembe